Photoshop

Asalamualaikum

Masa sem 1 2 je pakai adobe ni then bile da lama2 adobe ni pun dilupakan.
ceh poyo jep :p

firstly pakai memang ta tahu pape.
jakun jap then lama2 try oke la tahu la juga besic mcm mane.
BEST!

Dan mula la ketagih na guna lagi.
mula2 try edit muke sendiri memandang muke berjerawat. dan lama2 mula try menDesign.

So far oke tp skill masih lagi ditahap lemah. perlu lagi belajar.

Ieda ada buat banner untuk butik die. so bile tgk waaa cantik.
rase na buat tapi ta jadi.

Ini hasil die.


Ni 2 gambar yg berbeza. posisi sama menghadap ke kanan.
tapi i edit 1 menghadap ke kiri.
so jadi la picture mcm ni.


Act picture ni pun na buat mcm kat atas tu. tapi Background die terlalu compact so boleh edit mcm ni je. oke la daripada kosong letak la square kaler2 dan letak teks sikit.
Jadi la gambar mcm kat atas tu. (Y)



TC bye

Tiada ulasan:

Catat Ulasan