Best Friend

Asalamualaikum

Bak kate orang, FriendShip never END.
begitu juga i. I ade seorang kawan yang sangat lah baik. susah tau nak dapat kawan mcm dia.

Agak ye da xade kot. sebab bagi i die sangat memahami dan paling best die tak KEDEKUT oke
tak berkire langsung.
That why i sayang die.

Bia tak cantik tapi hati tu yang penting. susah kot na dapat zaman skg ni.
Zaman skg ni muke je cantik tapi hati belum tentu cantik mcm muka.memang la ta semua tapi kebanyakan lah..

Bagi i dia perfect.Familly first.Selalu utamankan family.
aww sweet je :D


ta daaaa ni dia :D


Time ni kiteorang lepak Tasik Titiwangsa,kuala Lumpur.


Sweet ye an an :p



Nama dia NORSHAZLIN NORMAN


Sayang die oke.
hehe mean die lebih sikit lah 



Time ni kat GENTING HIGHLAND
please ignore muke minta penyepak tu :p
dala gemuk --'
dish dish


Ni latest kiteorang hag out.
suke gila pic ni tapi sayang ta berapa cantik.

Btw i memang suka berkawan. semua i sayang tapi die ni lebih sikit.
Tak bemuka-muka dan xbelagak.
simple je and senang sembang dgn dia.

Owh shasha i sayang u tau.
dia suka makeup dan suka buat rambut. dia sifu i untk itu semua hahaha:p
sebab i bukan jenis pandai berdandan.tapi die aja i semua tu :D

love u dalin
BFF

TC girl's

2 ulasan:

  1. Betul tu. Mmg susah nk dpt kwn yg jujur, yg berhati mulia skrg nie :)
    Done follow. Klu sudi follow back.tq :)
    www.galerifiza.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Hello Admin!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam