susu isomil rumusan khas



ok memandangkan my baby tidak minum air susu badan.i bagi susu isomil rumusan khas.
actly rumusan khas ni baru lagi.kalau nama dia yang dulu adalah isomil plus.cheep sikit.beza pun 2 3 ringgit.
and now puye isomil rumusan khas puye mahal sikit.

kenape i choose isomil
sebab ia from soya ^ ^ tambah dengan DHA & AA, asid Linolenik dan linoleik, taurina dan choline untuk kognitif optimum, pembangunan visual dan psikomotor.

function protein soya isolate plak ,protein berkualiti tinggi yang menyediakan semua asid amino penting untuk menyokong pembinaan tisu.

Tahap vitamin dan mineral (berbanding dengan ISOMIL ADVANCE EYEQ yang ni susu yang lama puye) untuk menyokong membesar keperluan pemakanan kanak-kanak untuk pertumbuhan optimum dan pembangunan.

then sumber semula jadi nukleotida untuk menyokong pembangunan imun yang normal.
see bagus kan
ok mule-mule rayyan minum die agak sukar buang air besa then lame-lame ok lah
biase la soya

selain tu,isomil ni gak sesuai untuk baby yang cirit birit.






ni isomil plus ( lama puye )

harga : 63.30


transfrom ke





ni plak isomil rumusan khas

harga : 64.90

p/s :tak kisah pasal harga janji memuaskan then baby pun suke

3 ulasan:

  1. nak tanya boleh tak susu ni di minum lebih dari sejam..dln 2 atau 3 jam...sebab dekat tin bgtaw sejam jer...any komen

    BalasPadam
  2. Waw murahnya...sy beli utk ank $73 1 tin

    BalasPadam